tidløs stil og stolte håndværkstraditioner

Lærkebo er tegnet af arkitekterne Bjørk og Maigaard, som forener tidløs stil med stolte håndværksmæssige traditioner. Kvalitet og kreativitet er grundlaget for den nordjyske tegnestue, og boligerne skabes altid med fokus på trivsel for de mennesker, der skal bo der.

Bygningerne er opført i den gamle danske bygningstradition med røde, blødstrøgne mursten. Den ene bygning mod vejen er udført med sadeltag og den anden med fladt tag. Vinduerne er i træ og aluminium med termoruder, som er i energiklasse A. Til alle lejlighederne medfølger et udendørs åndehul enten i form af en stor privat altan eller terrasse, hvor morgenkaffen uforstyrret kan nydes.

Perfekt placering mellem natur og midtby giver Lærkebos beboere unikke muligheder for samvær, ro og adspredelse.

Lærkebo består af 52 lejligheder. Boligerne er i bygninger på henholdsvis 4 og 7 etager og i varierende størrelser. Gennemsnitligt er boligerne på 73 m2 med en fordeling på to og treværelses lejligheder. I begge bygninger findes både trappeopgang og elevator. I den 7 etagers bygning forefindes en fælles tagterrasse.

Boligerne vil blive opført tæt ved et af byens plejehjem, hvor Lærkebos beboere vil have mulighed for at spise på plejehjemmet og deltage i sociale arrangementer. På den måde bliver det lettere at knytte bånd og nye bekendtskaber med plejehjemmets beboere