Det lyse rum, som kombinerer køkken, spisestue og dagligstue, er hjertet i boligen. Det er praktisk, pladsgivende og perfekt til et hverdagsliv i moderne omgivelser.

Hjertet i Lærkebos lejligheder er det gennemlyste og moderne køkken­alrum. Her skaber de smukke egetræsgulve og hvidmalede vægge rammen om hverdagen. Køkkenet har sammenhængende hvide skabe og overskabe med spots, der gør det let at se, hvad du laver på den solide bordplade. Køle/fryseskab og opvaskemaskine er integrerede i køkkenet, så det har et ensartet og moderne look.

MODERNE. Med det moderne køkkenalrum i Lærkebos lejligheder kan man være sammen med familien og hyggesnakke, imens der laves mad – om det er med ægtefællen, der løser kryds-og-tværs i sofaen eller børnebørnene, der fortæller om skole og fritid ved spisebordet. Rammerne er skabt til familie og samvær.

LET AF INDRETTE. Køkkenalrummet og stuens rektangulære form gør det let at indrette, så det passer til lige netop din stil. Med den direkte adgang mellem køkken, spisestue og dagligstue er der masser af plads både til hverdags­aftener og middagsselskaber.

UDSIGT. Køkkenalrummet og stuen er gennem­lyst af store gulv-til-loft vinduer, som giver et smukt naturligt lys i rummet og trækker de naturskønne omgivelser helt ind i stuen, så du føler dig omgivet af natur, selv når du er indendørs. Fra stuen er der direkte adgang til altan eller terrasse, hvor du uforstyrret kan nyde mad eller drikke med en dejlig udsigt som tilbehør.